Blomster

« Tilbage
Dato: 1. januar 0001
Har du nogle særlige ønsker til hvilke blomster, der skal være til din begravelse eller bisættelse?

Måske har du en blomst, du holder specielt meget af, eller også kan du lide symbolikken i en bestemt blomst? Mange har også en yndlingsfarve, som kan oversættes direkte til en smuk kistedekoration eller bårebuket, ligesom at nogle også holder af de neutrale hvide og creme-nuancer.

Vidste du, at kistedekoration - den blomsterdekoration, der ligger ovenpå kisten i kirken eller kapellet - oftest er fra den nærmeste familie? Herudover kan alle andre vælge smukke bårebuketter, som traditionelt bliver lagt foran kisten ned langs kirkens eller kapellets gang, og mange vælger herudover et bånd eller et kort med en sidste hilsen.

 
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
21. februar 2023
Nervøs for deltagelse til en begravelse?
Skal du deltage til en begravelse og er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig? Det kan være, at det er første gang eller længe siden, at du er blevet inviteret til en begravelse og er nervøs for bestemte regler, traditioner, eller hvordan du skal agere ift. de pårørende.
Læs indlæg
19. oktober 2022
Personlige genstande i kisten
Gennem menneskets rejse i livet tildeler vi ofte genstande en personlig værdi, eller vi knytter os til noget, som kan have en helt særlig betydning for os.
Læs indlæg
12. september 2022
Død og sorg fra et barns synspunkt
Når en person i familien eller en nær ven, som har været meget tæt med et barn går bort, er det vigtigt at vide, hvordan børnene opfatter døden
Læs indlæg