Den sidste tid

« Tilbage
Dato: 1. januar 0001
Har du nogle ønsker til, hvordan den sidste tid inden din død skal være?

Det er en god idé at tale med dine nærmeste om, hvordan du ønsker, at din sidste tid skal være. Vil du være hjemme, hvis det er muligt? Vil du genoplives, hvis behovet opstår? Ønsker du medicinsk eller livsforlængende behandling?

Det giver ro - både for dig og for dine nærmeste - at vide, hvad du ønsker i din sidste tid - især hvis du på det tidspunkt ikke har mulighed for at fortælle det selv.

Husk at du altid kan få hjælp til at tage stilling til din sidste tid hos en bedemand, eller måske har dine nærmeste også gjort sig tanker om deres ønsker, som du kan lade dig inspirere af?
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
21. februar 2023
Nervøs for deltagelse til en begravelse?
Skal du deltage til en begravelse og er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig? Det kan være, at det er første gang eller længe siden, at du er blevet inviteret til en begravelse og er nervøs for bestemte regler, traditioner, eller hvordan du skal agere ift. de pårørende.
Læs indlæg
19. oktober 2022
Personlige genstande i kisten
Gennem menneskets rejse i livet tildeler vi ofte genstande en personlig værdi, eller vi knytter os til noget, som kan have en helt særlig betydning for os.
Læs indlæg
12. september 2022
Død og sorg fra et barns synspunkt
Når en person i familien eller en nær ven, som har været meget tæt med et barn går bort, er det vigtigt at vide, hvordan børnene opfatter døden
Læs indlæg