Hvordan vil du huskes?

Få inspiration og vejledning

Der er lige så mange bud på en værdig og personlig afsked, som der er mennesker på jord. Hvis du selv ønsker at planlægge, hvad der skal ske i tiden før og efter din død, er der her på siden inspiration og vejledning at finde om alt fra de praktiske ting, man skal tage stilling til, til valg af kiste, urne og rammerne for begravelsen eller bisættelsen.

Siden her er ment som en måde, hvorpå du kan starte dialogen om døden med dine nærmeste. For mange er det både en stor lettelse for dem selv og for deres pårørende at tage snakken, inden det er for sent – det giver ro, fordi du ved, at dine sidste ønsker vil ske fyldest, og for dine pårørende giver det tryghed i at kende til dine ønsker til og tanker om døden.

Når du klikker på knappen nedenfor, finder du en side med inspiration til alt fra at starte dialogen om døden til at tilrettelægge den sidste afsked.
Gå til inspirationssiden

Ud i Storebælt

Jeg skal ud i Storebælt, for der har jeg de sidste 21 år badet hver morgen, uanset vejr, vind og årstid. Det sagde jeg til familien, og hvis ikke I respektere det så vil jeg gå igen og gøre det rigtig ubehageligt for jer om natten. Jeg har forsøgt at lokke min mand med, men det vil han ikke. Og jeg respekterer selvfølgelig hvad han vil. 
Vibe Larsen, 69 år